tirsdag 28. februar 2017

The Fosters

Serien The Fosters er en amerikansk dramaserie og  handler om Stef og Lena Fosters, som er et lesbisk par.  Fra før av har de barna Brandon, Jesus og Mariana. Stef jobber som politi og Lena er vice rektor. En dag reiser Lena for å hilse på en jente med navn Callie, hun er i ungdomsfengsel. Lena bestemmer seg for å ta henne med hjem. Dette gjør så familien får større problemer. Callie rømmer for å hente broren sin Jude, hun mener at han ikke har det bra i det fosterhjemmet.  Callie og Jude har blitt satt i foster hjem i mange dårlige hjem, men de tror de har funnet det perfekte hjemmet hos Lena og Stef. 

Serien har et veldig godt budskap siden de har tatt inn så mye av ting som er reelt nå til dags. Noen av temaene i serien er  familie, rase, kjønn, relasjoner, seksualitet, fysiske og seksuelle overgrep.  Forfatteren og produsentene har klart å fått inn mange temaer som er viktig. Mange av temaene er gjemt bort i samfunnet, og gjør så det kan bli lettere for andre om å søke hjelp om de sliter med noen av disse tingene. 


Skuespillerne gjør en god jobb i serien. Når du ser på serien kan det føles ut som du er med. De er veldig flinke til å spille på følelsene sine og det er veldig bra i en slik serie. Serien er godt teknisk oppsatt og hver episode varer i  ca 25 min. Dette er en veldig fin lengde.

Min konklusjon er at jeg liker serien veldig godt. Det er en serie jeg vil anbefale til ungdommer. Ungdommer kan lære mye om serien og serien kan gjøre så de går opp et lys for dem i visse tilfeller.  Til tider kan det bli litt mye. så det blir litt rotete. Jeg vil gi serien terningkast 5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar